13 Temmuz 2015 Pazartesi

0 Jamie McGuire - Tatlı Sır ( Maddox Kardeşler #1)


~~~*~~~
Bir Maddox Erkeği aşık olduğunda, bu sonsuza kadar sürer.
~~~*~~~

Yorumuma Belalı Düğün kitabında Travis'in annesinin Abby'e yazdığı mektupta yazan cümleyle başlamak istedim. Aslında bu cümlenin taşığı anlamı sanırım tek tek Maddox erkeklerini tanıyarak öğreniyoruz.

Trenton Maddox... Meşhur Maddox erkeklerinden biri... dövmecide çalışan babasıyla yaşayan kızların hayran olduğu adam. Bir gün Red Door adlı barda çalışan Cami ile tekrardan karşılaşınca aralarındaki kıvılcıma kapılıp gidiyor... Cami'de Trenton'a kayıtsız kalamıyor tabi. Hele de California'da yaşayan kendisini ikinci plana atan erkek arkadaşından uzaktayken. Aralarındaki yakınlaşma başta arkadaşlık ile başlasa da daha sonra alevleniyor ve peşinden de hayatlarını etkileyecek adımlar atılmaya başlanıyor. Çok fazla detaya girmiyorum konusu hakkında çünkü arka kapak yazısı bence fazlasıyla detaylı ;)

Tatlı Sır... neden sır? Sır ne diye düşünenler... buradaki sır, Cami'nin eski erkek arkadaşının sırrı. Bence bu sır Cami'yi okurken o kadar alevlenmesine sebep olacak bir sır değildi, ki abartılacak bir sır da değildi bence! Böyle düşünülebilinir tabi ki ancak daha detaylı düşünüldüğünde sürtüklük yaptın Cami demek de mümkün yani. En azından sonlara doğru dedim ben. Tabi Cami kadar şanslı olabilmeyi de isterdim orası ayrı :) neden isteyeceğime gelince o kısmı kitabı okuyan anlar sadece ;)

Ahh bu arada Jamie McGuire bu kitabın devamını yazmaya karar vermiş. Yani bu kitap her ne kadar yarım bitmiyor olsa da devam kitabı olacak haberiniz olsun :)

Kitabı beğendim ben, bazı okurlar beğenmemiş öyle duyumlar aldım tercih meselesi tabi ki karışmıyorum ama ben beğendim. Yine Jamie McGuire kalemi yine güzel bir kitaptı. Tabi, bir Tatlı Bela ya da Ayaklı Bela ile kıyaslanamaz bu değişmez bir gerçek ama bir Maddox erkeğine yakışan bir kitaptı bence.

~~~*~~~
"Ben hayatım boyunca yanlış yaptım. Doğru olan tek şey sensin."
~~~*~~~

Eğer Beautiful Serisi'ni ya da tanıdık adıyla Tatlı Bela Serisini okuduysanız bunu da okumadan geçmeyin :) Ahh aşağıda Tatlı Bela'yı bilmeyenler için serisini kısaca bir söyleyeyim dedim :D

The Maddox Brothers (Maddox Kardeşler) Serisinin Kitapları:

    Beautiful (Tatlı Bela) Serisinin Kitapları:



    Kitabın adı    : Tatlı Sır
    Orijinal adı   : Beautiful Oblivion
    Yazarı           : Jamie McGuire
    Çevirmen      : Boran Evren
    Yayınevi        : Yabancı Yayınları
    Sayfa sayısı    : 366

    Kitabın tanıtım yazısı:

    Çocukluk yılları gereğinden fazla erken sona eren, özgür ruhlu Camille "Cami" Camlin, üniversitenin ilk yılından sonra kendi evine çıkmıştı ve hayatını istediği gibi yaşayabilmek için çabalıyordu. Red Door'da çalışmak ve okula gitmek dışında başka bir şeye ayıracak vakti yoktu. Ta ki erkek arkadaşını görmek için çıkacağı seyahat iptal olana kadar... Şimdi önünde, yıllardır ilk defa ne yapacağını bilmediği bomboş bir hafta sonu vardı. 

    Trenton Maddox, Eastern State Üniversitesi'nin kralıydı. Arkadaşları onun gibi, kadınlarsa ona sahip olmak istiyorlardı ama trajik bir kazadan sonra hayatı altüst olmuş, okulu yarım bırakmıştı. 

    Kazadan on sekiz ay sonra Trenton, dul babasıyla aynı evde yaşayıp yerel bir dövmecide çalışıyor, babasına faturaları ödemesinde yardımcı oluyordu. Tam hayatının normale dönmeye başladığını hissettiği günlerin birinde, Red'de yalnız başına oturan Cami'ye rastladı. 

    Gürültücü kardeşleriyle başa çıkmaya alışkın olan Cami, Trenton Maddox'la başlayan yeni arkadaşlığını da idare edebileceğini düşünmüştü. Ama bir Maddox erkeği, âşık olduğunda bu sonsuza dek sürerdi; âşık olduğu kız, altüst olmuş dünyasını tamamen yıkabilecek kişi olsa bile...

    Hiç yorum yok :

    Yorum Gönder

    Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın