27 Ocak 2018 Cumartesi

0 Abbi Glines - Tehlikeli İçgüdü (Rosemary Beach #2 / Too Far #2)


~~~*~~~
Hiçbir şeyin düzelmeyeceğini bilsem de benim için savaşmasını istiyordum. 
İmkansız olduğunu bilsem de birlikte olmamızın bir yolunu bulmasını istiyordum.
~~~*~~~

Kitap beklediğimden iyiydi bence. Hatta bence ilkinden de iyiydi ki sayfalar geçip gidene kadar ne kadar okuduğumun ve sona nasıl da hemen yaklaştığımın farkına varmadım.  

Kitap ayrılma kararı ala  Blaire ve Rush'ın ayrı yapamamaları ve Blaire'e sürpriz olan bir haber karşısında tekrardan Rosemary'e dönmesi sonucunda olayların patlak vermesini anlatıyor.

Şunu söylemeliyim ki bu haberi bekliyordum çünkü birkaç kez ilk kitapta vurgulanan bir iki cümle bu olayın aşt yapısını oluşturdu bence. 

Rush'ın neden Woods karşıtı olduğunu anladım çünkü ona olabilecek en iyi rakip ve bence Rush'ın yaptığı hataları asla yapmayacak bir rakip. Açıkçası en çok Woods'un hikayesini merak etmeme neden oldu çünkü cidden süper bir aşık olur gibime geliyor.

~~~*~~~
Üzgün olduğunu biliyordum. Ben de üzgündüm. Ama hayır, asla olanları unutmayacaktım. Affetmek başka şeydi, unutmaksa bambaşka bir şey.
~~~*~~~

Blaire'in babasının kitabın sonunda yaptığı açıklamalardan sonra Rush'ın annesi için diyebileceğim tek şey sanırım s*rtük olurdu çünkü gerçekten öyle. Tam bir sürtük. Nedenini söylemem çok fena kitap içeriği olacağından söyleyemiyorum. 

Nan'a ise... Rush'ın kız kardeşinin hiçbir sevilecek bir tarafı yok. Eğer bir gün Pegasus seriye devam ederse kesinlikle bu kızın kitabını okuyup da evrim geçirişine tanık olmak istiyorum. Kız resmen kötülükle yoğrulmuş cehennemde pişirilmiş. O kadar yani...

Kitabın sonu çok güzeldi... aslında Rush'ın çabalamaları falan da çok güzeldi. Sevdim ben bu kitabı da. 

Kolay okunan, sıkmayan, akıcı bir kitap. Tipik aşk hikayesi ve biz romans severlerin tercih edebileceği bir seri. Bence bir deneyin  :)

~~~*~~~
"Onu affettim, Grant. Sadece unutamıyorum. Olduğumuz ya da olacağımız her neyse, artık bitti. Bir daha asla öyle bir şey olmayacak. Buna izin veremem. Kalbim bana izin vermez."
~~~*~~~


Rosemary Sahili Serisi // Too Far #2

Kitabın adı    : Tehlikeli İçgüdü
Orijinal adı   : Never Too Far
Yazarı           : Abbi Glines
Çevirmen      : Derya İmer Aydınlık
Seri bilgisi     : Rosemary Beach  #2 / Too Far #2 
Yayınevi        : Pegasus
Sayfa sayısı    : 272

Kitabın tanıtım yazısı:

Blair'in tüm dünyasini yıkacak bir sır… Bildiği her şeyin yalan olduğunu kanıtlayan bir gerçek…

Rush Finlay her zaman tutkulu, küstah ve fevri davranışlar sergilese de Blaire onu değiştirebileceğine inanmanın aptallık olduğunu yeni fark etmiştir.Rush'ın ondan sakladığı bir sır ortaya çıkıp dünyasını mahvedince elinden gelen tek şeyi yapıp kaçar. Ama her şeyi geride bırakmak göründüğü kadar kolay değildir: Blaire onu affedemediği gibi unutmayı da beceremez…

Genç kadın evine dönerek yeniden hayata tutunmaya çalışır ancak yoluna devam etmeye çabalarken hiç beklemediği bir haber tüm planlarını yine altüst eder. Rush'ın onu geri kazanma çabaları ile kendini koruma içgüdüsü arasında kalan Blaire doğru yolu seçip seçmediğinden, hatta hayatının en büyük hatasını yapıp yapmadığından bile emin değildir.

Bir daha asla güvenemeyeceğiniz bir insana ümitsizce güvenmeye ihtiyaç duyarsanız ne yaparsınız? Yalan söyler, saklanır, kaçar ve hatalarınızın asla gün yüzüne çıkmaması için dua edersiniz…

"Her sayfasına erotizm işlenmiş." 
-Sunday Express-

"Abbi'nin hangi kitabını okusam, onu en sevdiğim kitap ilan ediyorum." 
-Colleen Hoover-

"Abbi Glines seksi erkek karakterler yaratmayı gerçekten iyi biliyor; aklınız başınızdan gidecek." 
-Serendipity Reviews-

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın