22 Eylül 2017 Cuma

1 Yeni Kitaplarım :)


Merhabalar :)

Yeni bir yazı buldum, aslında instagramda paylaşıyordum ama blogum varken neden orada da paylaşmıyorum ki diye düşünerek bu yazı başlığını oluşturdum :) 

Her ay birkaç kitap mutlaka alıyorum, kendi kendime koyduğum bir kural gibi bir şey bu. Bazen 3 bazen 5 bazen de 15 oluyor. Bu sayı tamamen o ay indirimde olan kitaplara ve benim istediklerime göre değişiyor. 

Genellikle alışverişimi internette yaptığım için indirimleri takip etmek çok da zor olmuyor ve çoğunlukla kitapyurdu, okuoku ve bazen kitapsihirbazı ya da D&R kullanıyorum. 

Bu ay ki alışverişim kitapyrudu ve okuoku karışımı oldu. 



Bu ay 10 kitap aldım, aslında bu ay dediğime bakmayın genelde ay başında yapıyorum bu biraz da ağustos ayı alışverişi de olmuş olabilir sanki biraz :) 

  • Bu Sıcağı - Fatih Murat Arsal. FMArsal kalemini sevdiğimi biliyorsunuz ve yeni kitabı çıktığında almadan geçemezdim. Hele ki birkaç bölümü internette yayınlanıp da duyurulduktan sonra okumazsam olmazdı ki zaten kitaplığım bir bölümü Fatih Hoca'nın kitaplarına ayrılmışken yenilerini oraya eklemeliydim. Zaten ilk okuduğum da o oldu. Bitti yakında yorumu gelecek :) 
  • Kırık Kalpler - Sarah Ockler. Kitap ilk çıktığından beri almak istediğim bir kitaptı. Nedense daha öncelikli kitaplarım olduğu için onu hep erteledim ama bu sefer hazır okuoku'nun 9.90 lık kampanyasındayken de almalıyım dedim :) Yakında okunacaklardan biri. 
  • Dalgalar - Claire Wallis. Bu seriyi bitmeden okumayacağım diye bir ösz vermiştim kendime ve bitince hemen aldım 2. kitabı da . İlk kitabı Köprü'yü takas sitesinden almıştım bu arada şimdi ikinci de elimde olduğu için bir ara okuyacağım.
  • Kefaret - Amy A. Bartol. Öngörü Serisi'nin 5. kitabı. Serinin kitaplarını çıktıkça aldım ama bitmeden başlamak istemedim. Serilerde devamını beklemek çok sinir bozucu olabiliyor ne yazık ki ve ben bu durumdan hoşlanmadığım için bitmesini bekliyorum. Öngörü serisi de bitti yanılmıyorsam. Şimdi sırada başlamak kaldı :)
  • Bronz Atlı - Paullina Simons. Okuyan herkesin dilinde düşürmediği kitap. İnsan merak etmeden duramıyor açıkçası ve bende okuyanlardan biri olmak istedim ama hemen okumayacağım. Çünkü önce serinin devamının geldiğini görmek istiyorum. :)
  • Mazi - Esra Tok. Bu kitabın yorumlarından çok karakterlerine aşık olanların isimlerini sayıklamalarını çok duydum. Bu yüzden tamamen merakımdan aldım. sırf merak ettiğim için kitap almam ama 9.90 kampanyasındaydı bu da ve alayım dedim :)
  • Evlilik Sözleşmesi - Michelle Richmond. Bu kitabı tamamen tesadüfi gördüm. Nasıldır falan filan derken biraz araştırdım. Kapak tasarımı falan biraz erotik romans, BDSM gibi görünüyor ama goodreads kategorilendirmesine baktığımda öyle görünmüyor ve biraz da heyecan verici bir konusu olduğu için de bir el atmak istedim. Bakalım nasıl çıkacak. Eğer okuduysanız mutlaka yorum yazın beklentim çok yüksek olmasın ona göre :)
  • En Karanlık Yalan - Gena Showalter. Karanlığın Efendileri serisinin 6. kitabı. Bu seriye çoğu okur, blogger ölüp bitiyor ve düşündüm ki ben niye eksik kalayım :D şaka şaka cidden çok iyi yorumlar okudum bu seriye dair ve ben de çıkan 7 kitabı topluyorum şuanda ve 8. kitap çıktığı gibi de seriye başlayacağım. Yanlış hatırlamıyorsam 13 ya da 15 kitap falan seri bu yüzden biraz fazlaca kitabı çıksın diyorum :)
  • Ölüm Yarışı - John Dixon. Allah'ım sana geliyorum dedim kelimenin tam anlamıyla bu kitap çıktığında. İlk kitap Ölüm Adasına bayılmıştım ve 2. kitap çıkınca da benim olmalı modundaydım. Şu anda okuyorum da güzel gidiyor ve sizlere şiddetle tavsiye ederim. Mutlaka okuyun seveceksiniz. 
  • Cesaretin Var mı? - Megan Abbot. Bu kitabı da tamamen tesadüfi olarak gördüm. Kapağı ilgimi çekti ve konusunu da okuyunca okuyup denemek istedim. Gerçi biraz sayfalarını karıştırdım ve şimdiki zamanlı anlatımı var sanırım. Pek sevmem bu anlatımı ama bakalım kitabın geneli nasıl çıkacak. :) okuyan varsa fikirlere açığım. 

Benim yeni kitaplarım bu kadar. Aralarında okuduklarınız varsa yorum yazın :) merak ederim düşüncelerinizi. Özellikle merak ettiğiniz varsa da söylerseniz ona öncelik vermeye çalışırım. 

Bu arada her zaman tavsiyelere açığım da :) 

Yalnız önizlemeden baktım da baya kitap almışım bu sefer sanırım. Azıcık Tüyap'a bir şeyler bıraksam fena olmayacak :) 


1 yorum :

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın