28 Şubat 2017 Salı

0 Cindi Madsen - Sahte Nişan Gerçek Aşk (Accidentally in Love #1)


~~~*~~~
Dani onun en yakın arkadaşıydı. Wes'in daha fazlasını istemesine kızmasa bile ikisi farklı yerlerde yaşıyordu. Farklı hayatlar yaşıyorlardı.
Wes'in Dani'ye sarılıp teninin her noktasını öpmeyeceği hayatlar...
~~~*~~~

Çok ısrarlı tavsiyeler sonucunda Tüyap'ta aldığım Sahte Nişan Gerçek Aşk kitabını anca okuma fırsatı buldum. Eeee alınan çok kitap olunca sıra geç geliyor.

Cindi Madsen'in daha öncelerden  Aşk Bir Masalmış kitabı ile tanımıştım. Romantik komedi tarzında eğlendiren insanın için sıcacık eden bir kurgusu vardı o kitabın ve bu kitapta da aynısını buldum diyebilirim.

Romantik, eğlenceli ve arkadaşlık aile ilişkisine değinen okuru sıkmayan akıcı bir kurgusu vardı. Başlarda biraz sıkılır gibi oldum ama sayfalar ilerledikçe konu ilgi çekici bir hal aldı. Biraz da kurguyu uzatmamak adına gereksiz kıskançlıklar veya ayrılıklar  yoktu. Bu da kitabı biraz daha sevmeme neden oldu.


Film tadındaydı, okurken sanki film  izliyormuşum gibi geldi.

~~~*~~~
Dani'yi tanıyordu. Onu zaten seviyordu. 
Şimdiyse ondan başka hiçbir şeyi düşünemeyecek kadar delice seviyordu.
~~~*~~~

Tamamen iki zıt karakterin birbirlerini çekimi, samimi bir arkadaşlığın aşka dönüşmesini ya da içlerinde bastırılmış olan aşkın gün yüzüne çıkmasını okuduk da diyebiliriz.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse, iki farklı yerde yaşayan çocukluk arkadaşı olan Wess ve Dani bir gün Wes'in kız kardeşinin düğünü için ve Dani'nin terfi alabilmesi için sahte bir nişanlanma numarası yaparak bir oyuna başlıyorlar. Tek fark birbirleri ile zaman geçirmekten aldıkları zevki asla başkalarından alamıyor olmalarını ve birbirlerini anladıkları gibi başka kimsenin onları anlamdadığını keşfetmeleri oluyor. Bu keşifler, aralarındaki çekim, arkadaşlığın boyutunun değişmesi... Wes ve Dani'nin hayatlarını karmaşıklaştırmaya başlıyor. Bu durumda karar vermeleri gerekecek, sevgili olmayı deneyecekler mi yoksa duygularına gem vurup arkadaş rolü mü yapacaklar?

Eğlenceli ve romantik bir kitaptı. Okumaktan zevk aldım. Sizlere de tavsiye ederim. Bir günde okunup bitecek kısacık sıcacık bir hikaye.
Çok büyük beklentiyle okumayın, muhteşem bir aşk hikayesi değil chick,lit tarzında bir şey. Tavsiye ederim :)

~~~*~~~
Her günü sevdiğin insanın yanında geçiremiyorsan o zaman dünyada başka hiçbir şeyin önemi olmamalıydı.
~~~*~~~

Accidentally in Love Serisi

  • Sahte Nişan Gerçek Aşk
  • Beni Seviyormuş Gibi Yap
  • Resisting the Hero


Kitabın adı           : Sahte Nişan Gerçek Aşk
Yazarı                   : Cindi Madsen
Orijinal adı          : Falling for Her Fiance
Çevirmen             : Irmak Taştan
Seri Bilgisi            : Accidentally in Love #1
Yayınevi                : Novella Yayınları
Sayfa sayısı           : 256

Kitabın tanıtım yazısı: 

Küçük bir nişanlılık numarası iki yakın arkadaş için nedir ki?
Dani ve Wes üniversiteden beri aralarından su sızmayan iki yakın arkadaştır. Wes'in, kız kardeşinin düğününde ona eşlik edecek birine, Dani'nin ise çalıştığı şirketin düzenlediği organizasyonda ciddiye alınması için bir partnere ihtiyacı vardır. Bu yüzden kafa kafaya verip çok eğleneceklerini düşündükleri mükemmel bir plan yaparlar: İki etkinliği de sağ salim atlatabilmek için nişanlı gibi davranacaklardır.

Adrenalin bağımlısı Wes hem eski sevgilisine hem de ailesine iyi olduğunu ve hayatına devam ettiğini kanıtlayıp bir taşla iki kuş vuracak; "Bayan Ciddi" Dani ise patronuna iyi bir çalışan olduğunu ve düzenli ilişkilerin önemsendiği bu şirkette yükselebileceğini ispatlayacaktır. Peki ya sahte baygın bakışlar, sahte öpücükler ve sahte yakınlaşmaların ortasında gerçek duygular filizlenmeye başlarsa?

"Bu büyüleyici aşk hikâyesi, ustalıkla işlenmiş karakterler ve Wes'in aile dinamikleriyle renkleniyor."
-RT Book Reviews-

"Seksi ve eğlenceli. Bu karakterlere kalbinizde yer açın."
-The Bookish Babe-

"Sahte Nişan Gerçek Aşk'ı okumaya doyamadım, kesinlikle daha fazlasını istiyorum."
-Victoria James-

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın