13 Kasım 2016 Pazar

0 Jennifer L. Armentrout - Bodyguard (Gamble Kardeşler #3)


~~~*~~~
Kahretsin, onu beğeniyordu.
Ama göğsünün içinde kalbini nasıl çarptığına bakınca 'beğenmek' hislerini 
açıklamak için zayıf bir sözcük gibi kalıyordu.
~~~*~~~

Ahh.... Bir Jennifer L. Armentrout serisi daha bitirmiş olmanın hazzı ile yazıyorum bu yorum :) Tamam kabul, henüz okuduğum kitapları var ama en azından bir üçlemeyi daha bitirdim.

Gamble Kardeşler serisinin son kitabı ve bence... en güzeli bitti. Neden en güzeli biliyor musunuz? Çünkü Chandler bambaşka bir adamdı. Ne istediğini bile ve bir şey istedi mi onu alan bir adam! Bendenizin böyle adamlar zaafı var :)

Yazarın kalemini seviyorum,kurgu yeteneğini seviyorum ve nasıl oluyor bilmiyorum ama yazarın oluşturduğu karakterleri de çook seviyorum. Her zaman bizi kendine hayran bıraktıracak karakterler yazmayı başarıyor bu kadın.

~~~*~~~
"Kovalamayı severim, Alana."
"Kovalanmayı sevmem."
"Kovalayan ben olursam seversin. Seni kovalayacağım. Ve seni yakalayacağım."

~~~*~~~

Gamble Kardeşler'den en büyüğü Chandler'ın hikayesi diğer kardeşlerinkinden çok daha iyiydi. Çünkü karşımızda kararlı, duygularının farkında olan ve aşkı inkar etmeyen bir adam vardı. Ahh... adamım kalbimi çaldın ya sen :)

Kitap, ikinci kitap Oyuncu'dan tanıdığımız Bayan Gore'un Chandler Gamble'dan yardım istemesiyle başlıyor. İlk gördüğünde etkilendiği kadın kendinden yardım isteyince başta önemsemese de olayların gidişatından sonra ortada önemli bir unsur olduğunu fark edince Bayan Gore'a yardım etmeye karar veren Chandler,genç kadından etkilendiğini ondan hoşlandığını kabul ederek genç kadına yanaşıyor. Aralarında aşk alevlenirken,  Bayan Gore'un en büyük sıkıntısını da ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.

Üç kardeşi bir arada okumak kadar eğlenceli bir şey olamaz. Diğer kitaplardan daha çok bu kitapta üç kardeşi beraber gördük ve hepsini çfit olarak görmek çok güzeldi. Bazı satırları yüzümden silinmeyen gülümseme ile okuduğumu itiraf etmeliyim :)

~~~*~~~
"Bana asla bir şeyini bağışlamak zorunda değilsin," dedi Chandler. 
"Ama istediğin her şeyim senin olabilir. Sonsuza dek seninim."
~~~*~~~

Neyse sadece kitap kısacık bir şeydi, bitmeseydi de doyasıya okusaydım dedim. Ben çok beğendim size de tavsiye ederim okuyun arkadaşlar. :)

Gamble Kardeşler Serisi

Kitabın adı           : Bodyguard
Orijinal adı          : Tempting The Bodyguard
Yazarı                   : Jennifer L. Armentrout (J. Lynn)
Seri / Sıralaması  : Gamble Brothers #3
Çevirmen             : Talin Ataman
Yayınevi                : DEX Plus
Sayfa sayısı           : 252

Kitabın tanıtım yazısı:


Gamble Kardeşler serisi devam ediyor! Onu kendisi hariç herkesten koruyabilirdi. Büyük bir tehlike, Alana Gore'un peşinde. İşinden ödün vermeyen, başarılı bir halkla ilişkiler uzmanı olarak, yıllar içinde kaçınılmaz biçimde birkaç düşman edindi ama bu seferki çok farklı… Alana da nereden geleceği belli olmayan bir tehlikeye karşı alınacak ilk önlemi alıp kendisine bir bodyguard tuttu. Ama ne bodyguard! İşinin ehli olmasının yanı sıra hem inanılmaz seksi hem de pek çapkın!

Alana kadar Chandler Gamble da tam bir profesyonel ve "yatmak istediği kimseyi korumamak" gibi kesin bir kuralı var. Ama Alana karşısında mesleği ile gittikçe şiddetlenen cinsel içgüdüsü arasında bir yerde azap çekiyor. Öte yandan, Alana'nın onun yardımına gerçekten ihtiyaç duyduğunun da farkında. Alana korunmaya, Chandler tatmin olmaya muhtaç ve çizgi aşıldığında kıyamet kopacak! Tüm bu gerilimin ortasında sizi, nefes nefese bir Bodyguard hikâyesiyle baş başa bırakıyoruz…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın