10 Ağustos 2016 Çarşamba

3 Aslıhan Akagöz - Bir Yudum Sevgi ( Aşkın Yolu Bir #1 )


Takipçilerim bilir, severek okuduğum Türk yazarlardan biriydi Aslıhan Akagöz. Her kitabı elimde bulunmasının yanında bir kitabı hariç hepsini okumuş bulunuyorum. Son çıkan kitabı Bir Yudum Sevgi'de okunanlardan.

Aslıhan Akagöz'ün kurgu şeklini hep sevmiştim, sıkmıyor yormuyor eğlendiriyor ve gülümsetiyordu. İçimi ısıtan sıcacık aşk ve aile ilişkili hikayeleri oluyordu. Bu yüzden de kitaplarını incelemeden alır hale gelmiştim... ama...

Ne yazık ki bu kitap diğerleri gibi değildi. Konu olarak da gidişat olarak da bana sıkıcı geldi. Çok üzgünüm tatlım ama bu kitabını pek sevemedim.

Hep bir olay olmasını bekleyerek çevirdim sayfaları ama olmadı. Çok durgundu, bir yerden sonra da kitabın beni boğmaya başladığını hissettim. Hani bitmesi için gözünün içerisine bakarsınız ya öyle bir hisse kapıldım.

Kitabın konusundaki aile ilişkisi güzeldi ama sadece o kadardı sanki... Bir şeyler eksik geldi, yavan geldi.

Olmamıştı bence... diğer kitaplarını okumuş bir okur olarak diyebilirim ki en sönük kitabıydı benim nazarımda. :(

Bilmiyorum... olmadı bu kitap bence... o kadar güzel kitapların üzerine bu olmadı...

Kitabın adı           : Bir Yudum Sevgi
Yazarı                   : Aslıhan Akagöz
Seri / Sıralaması  : Aşkın Yolu Bir #1
Yayınevi                : Gitane 
Sayfa sayısı           : 456

Kitabın tanıtım yazısı:
Hayatımızda yaptığımız bazı tercihler bizi hiç beklemediğimiz bir yola sürükleyebilir... Sevgi'nin de yolu, yapmak zorunda olduğu bir tercih sonucu hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı insanların yanına düşmüştü. Her genç kız gibi günün birinde âşık olduğu bir adamla evlenmeyi dilerken, kendisini ansızın Afyonlu genç bir iş adamı olan Fırat Yaman'ın eşi olarak buldu Sevgi. 

Fırat'ın ise tek bir isteği vardı bu hayattan: Yıllar süren yalnızlıktan sonra kendisine tekrar bir can yoldaşı bulabilmek... Genç adam aynı zamanda çok küçük bir yaşta annesiz büyümek zorunda kalan, yüreği yaralı oğluna gerçek bir yuva verme arzusuyla doluydu. Ortak bir tanıdıklarının araya girmesiyle ise Sevgi'yi tanımıştı.

Yaptıkları bu evlilikten her ikisinin de fazla bir beklentisi yoktu. Sevgi, hem kendisinin hem de hasta annesinin geleceğini güvence altına almak isterken, Fırat'ın da başlıca amacı oğlunun anne sevgisini biraz da olsa tadabilmesiydi.
Peki ya 'Aşk' bu evliliğin neresindeydi?
'Bir Yudum Sevgi,' bir ömrü beraber geçirmeleri için yeterli olacak mıydı? 

3 yorum :

  1. kitap bloğuma sizi de beklerim :) elifinkutuphanesi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Kitabın pdf şekli var mı acaba elinizde? paylaşırsanız ćok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki pdf olarak okumadığım için yok, ama kitap olarak alabilirsiniz kitapçılardan

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın