24 Mayıs 2015 Pazar

0 Lucy Monroe - İdealler Uğruna


Harlequin High Life dizilerinde bir kitapta iki roman oluyor. İlki Jane Porter - Hatalı Seçim diğer de İdealler Uğruna, Lucy Monroe kaleminden :) 

Lucy Monroe'nun daha öncelerden bir romanını okumuştum ve yazarın kalemini beğenmiştim. Dolayısıyla İdealler Uğruna'ya başlamadan önce beni nasıl bir yetenek bekliyor biliyordum. İlk kitap Hatalı Seçim orta karar bir şeyse İdealler Uğruna da ondan bir tık yukarıydaydı diyebilirim. :) Ondan daha çok beğendim dolayısıyla. 

Bu kitaptaki aşk daha güzeldi, en azından geçmişte temeli olan ve unutulmayan bir aşktı. Vazgeçilmek istenmeyen ve tekrar kazanılmak istenen bir aşk...

Bu kitabı çok beğendim :)

Kadın karakter Iris'i çok takdir ettiğimi söylemeliyim. Her şeyden önce kadına sempati duydum çünkü hemen hemen mesleklerimiz birbirine çok yakın olduğundan :) kitaplarda Jeolog pek okumuyoruz ne de olsa ;) 

Asad'ın tavırları ama her şeye rağmen ne istediğini bilmesi ve onu elde edebilmek için bir tutum içinde bulunması süperdi. Çöl hayatını çok sevdim ve ne inkar edeyim Iris'in yerinde olmak istedim :)

Kitaba dair tüyo veren daha fazla yorum yapmayacağım ama şunu söyleyebilirim, bence bu hikayeyi okuyun :)

Orijinal adı   : Heart of a Desert Warrior
Yazarı           : Lucy Monroe
Çevirmen      : Belma Demir
Yayınevi        : Harlequin
Sayfa sayısı    : 112

Kitabın arka kapak yazısı:
Şeyh Asad, mirasına sahip çıkmak üzere krallığına döner. O kolalı beyaz gömleğinin altında bir çöl savaşçısının kalbi atmaktadır! Iris Charpenter’ın tanımakta zorlandığı bu adam, altı yıl önce olduğundan daha muhteşem ve daha da fazla tehlikelidir. Özellikle de bakışları vahşî çöl güneşinden daha beter yakarken…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın