21 Mart 2015 Cumartesi

0 Kristen Proby - Savaş Benimle ( With Me in Seattle #2 )


"With Me in Seattle" serisinin ikinci kitabı Savaş Benimle.

İlk kitabı "Kaç Benimle"den tanıdığımız Jules Montgomery'nin patronu olan Nate McKenna ile olan aşkını okuyoruz. Zaten ilk kitapta bu aşkın temelleri atılmıştı şimdi ise detaylandırıyoruz ve aşkın git gide güçlendiğini tutkulu ve seksi bir anlatımla okuyoruz.

Yazarın dilinden bahsetmeyeceğim, ilk kitabı okudum ki sevdim ki ikinci kitabımı da okudum ;)

Mükemmel aşk romanı türünde bir şey beklemeyin, ama güzel bir aşk romanı bekleyin. Şöyle aşkı anlatışıyla,yaşanışıyla devleşen kitaplardan değil ama okurken zevkli zaman geçirtip sizi kitabın içerisine hapseden ve bitmeden bırakamayacağız bir anlatış tarzı var yazarın.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse, kariyerinde oldukça iyi bir başarı elde etmiş olan Jules, patronu Nate ile bir gece alkolün verdiği cesaret ile beraber olur, o gece o evden kaçarcasına çıkıp her şeyi geride bırakıp hayatına devam eder. Her ne kadar aklı Nate de olsa da iş yeri politikasına göre çalışan ilişkilerinin yasak olması Jules'un da işini çok sevmesi ve kaybetmek istememesi Nate'den uzak durması için yeterli bir sebeptir. Ama işler hiç de tahmin ettiği gibi gitmez. İlk gecelerinin üzerinden aylar geçmiş olsa da Nate bir şekilde Jules'un aklını çelip bir ilişkiye başlamalarının yolunu bulur. İş yerinde patron ve çalışan ilişkilerinden taviz vermezlerken iş yeri dışında iki tutkulu aşık olarak görünmektedirler. Tabi Nate hakkındaki bazı gerçekler, o gerçeklerin sonuçlarının yanında iş yeri tarafından ilişkileri öğrenilirse neler olur? İşte bunların cevabı kitapta!

Kitabın kurgusunun yanında sevdiğim bir diğer şey de Jules'un ailesiydi. Ağabeylerinin davranışları, aile ilişkileri süperdi. O sayfaları büyük bir keyifle ve gülümseyerek okudum. Ayrıca ilk kitaptaki Natalie ve Luke çiftini de bolca görmek çok güzeldi. Hele bir de Natalie'yi hamile görmek paha biçilemezdi.


Şimdi bu şarkı ne alaka diyeceksiniz ama kitapta Jules ve Nate'in sevdiği şarkılardan biri. Sözleri çok güzel ama asıl güzel olan bu şarkıyı kitapta Jules ve Nate kaçamak tatil yaptıkları zaman çalıp gökyüzünün altında sahil evinde dans ediyorlar... Romantizme gellll :D

Ben seriyi sevdim, diğer kitaplarını da alacağım ve keyifle okuyacağımdan şüpheniz olmasın. Eğer güzel zaman geçirtecek aşk romanları okumak isterseniz bu seriye bir şans verin. Ama...

Ama... şöyle birim durum var kitaplarda cinsellik var bunu göz önünde bulundurun sonra laf edip de okuyanları yargılamayın ;)


With Me in Seattle Serisi:

Orijinal adı     : Fight With Me
Çevirmen        : Gizem Pekin
Sayfa sayısı     : 328
Yayınevi         : Aspendos Yayınları

Kitabın tanıtım yazısı:

Jules Montgomery bir adamı, özellikle de Nate McKenna'yı düşünmek için fazla meşgul ve de hayatından memnundu. Eğer dört erkek kardeşle büyümek ona bir şey öğrettiyse bu da dövmeli ve motosikletli seksi erkeklerden uzak durması gerektiğiydi. Hele bu adam bir de patronunsa... Birlikte geçirdikleri inanılmaz bir gecede, başka şeylerin yanında 'yakınlaşma yasağını' da ihlal etmiş olabilirdi ama bu bir daha tekrarlanmayacaktı. Bedeni ve kalbi onunla ne kadar kavga ederse etsin, insanın aklını başından alan seks için Jules kariyerini riske atacak bir kadın değildi.

Ama yakınlaşma yasağı, Nate McKenna'nın zerre umurunda değildi. Jules'u istiyordu ve ona sahip olacaktı. Kurallar ne de olsa istenildiği gibi eğilip bükülebilirdi. Nate, hafife alınacak bir adam değildi ve yaşadığı en iyi seksten sonra bir kenara atılmayı nasıl karşıladığını Jules Montgomery öğrenmek üzereydi. Jules ne kadar karşı koyarsa koysun, önünde sonunda Nate'in yatağında olacaktı. Tüm yasaklara rağmen...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın