26 Şubat 2015 Perşembe

0 Orto Boy Popcorn'un Benimle Yaptığı Röportaj :)


Orto Boy Popcorn Blogu'ndan Asena benimle röportaj yapmak istedi. Blogger'larla röportaj bölümü oluşturmuş ve onlarla röportaj yapıyormuş, bana dedi seninle de yapalım bende "he, yapalım" dedim :)) 

İşte o röportaj'dan renkli görüntüler :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hiç açtığına pişman olduğun ya da artık uğraşmak istemediğin için veya başka bir sebeple bırakma noktasına geldiğin oldu mu?


Hayır olmadı! Hayatımda tam anlamıyla olmazsa olmazlardan biri artık blog! Öyle ki düşün tatile gidiyorum ve gitmeden o hafta yayınlanacak yazıları programlayıp öyle gidiyorum. Blog benim ilgilenmekten zevk aldığım her dakikasına değdiğini düşündüğüm yegane şey =)

Blogunun banner’ı harika bence! Çook değişik, onu nasıl yaptın yahu? Photoshop’la falan pek olacak bir şeye benzemiyor. Farklı ama çok iyi bence. Sanırım tasarım, blog düzeni konularında baya bilgin var?

 Aha! İtiraf ediyorum benim hiçbir bilgim yok bu konularda tam anlamıyla cahilim yani. Banner, tasarım, düzen her şey Çiğdem’in emeği! Her şeyi o yaptı. Zaten kendisi bu konularda oldukça bilgili ve bilgisini ve yeteneğini konuşturdu diyebilirim :)

Hayalindeki kitaplık?

Yerden duvara kadar koca bir duvarı kaplayan hayır hayır bir duvarı değil, kocaman bir odanın dört duvarını kaplatan raflardan oluşan ve her bir rafı tıka basa dolu olan bir kitaplık hayalim :) bir kitap kurdunun başka nasıl bir kitaplık hayali olur ki :) :düşünenifade:
Dip Not: şimdilik odamın iki duvarı kitaplıkla kaplı amacım dört duvarını kitaplık yapmam ama yatağımı nereye koyacağım bilemiyorum hadi yerde yattım diyelim odamdaki camı ne yapacağım bilemedim :(

Okuduğun kitaplara göre, mükemmel erkeği yarat desem hangi karakterlerin hangi özelliklerini alırdın? Bu sorumu çoook seviyorum.

Birkaç karaktere gerek yok ki… benim için mükemmel erkek = Doruk Akman… cidden uzun zamandır bir erkek karaktere bu kadar aşık oldum! Hatalar yaptı, hataları telafi edeyim derken batırdı ama sevgisine her şekilde sahip çıktı… Hatalı, kusurlu, yakışıklı, ne istediğini bilen, istediği şeyi elde etmek için savaşan bir adam… bir yerlerden bir adet Doruk çıksın lütfennn….:)

En sevdiğin yemekler? Yemek demedim bak, seçmek çok zor çünkü.

Ahaha benim için zor olmasa gerek çünkü yemek seçen biriyimdir öyle çoook sevdiğim yemekler yoktur ne yazık ki ama yedi yirmi dört önüme konsa keyifle yiyeceğim şey karnabahar salatası ve kır pidesi derim. Bu soru benim için en kolay sorulardan oldu :) cidden yemek konusunda oldukça cinsimdir öyle ki köfte yerim ama yemekte kıyma yemem mesela ;)

Gitmeyi en çok istediğin 5 yer?

İskoçya (Skye Yarımadası), İtalya, İrlanda, Venedik, Rusya (beyaz gecelerini çok merak ediyorum :))

Judith mi Julie mi?

Royce mu Jason mu?

Tuna Üstüner mi Doruk Akman mı? Soru gibi soru oldu valla!

Bu aralar, hayatının en çok hangi kitabın içinde olmak isterdin?

Son olarak, senin bloğunu neden takip etmeli sence insanlar?

Seni diğerlerinden ayıran yön nedir?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ve daha nice soruyu cevapladım... Bütün cevapları ve beni birazcık daha yakından tanımak için tek yapmanız gereken bir tık ve arkanıza yaslanıp okumak :D 




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın