8 Kasım 2014 Cumartesi

2 R. K. Lilley - Yükseklerde ( Up in the Air #2 )


Uçuşta kitabıyla ülkemizde yayınlanmaya başlayan seri "Up in The Air"in 2. kitabı Yükseklerde kitabı da raflarda yerini aldıktan sonra ben rahat duramadım onca okumam gereken kitap varken bu kitabı aldım ve Bianca & James ikilisinin sonunun ne olacağının heyecanıyla bir çırpıda kitabı bitirdim.

Aspendos Yayınları, yine çok güzel bir kapak tasarımı ve çeviri ile bir kitabını daha okurların karşısına çıkarırken serilerinde aralarını çok açmadan yayınlamasıyla şahsen benim gönlümü aldılar. Ki şunu da söyleyeyim bu sayede birçok kitabı okunma listeme girdi bile.

Neyse şimdi bunu bir kenara bırakarak kitaba dair yorumuma geçeyim değil mi? :))

Uçuşta kitabını okuyanlar bilir kitap yarım kalmış ve James ile Bianca'nın ilişkisi bir sallantıya girmişti. Yükseklerde kitabı da buradan yani kaldığı yerden devam ediyor. James, yine Bianca'ya taparcasına davranırken Bianca'nın ondan uzak kalamamasına rağmen kendisine karşı olan tereddütlerini de öldürmeye çalışarak beraberliklerini sürdürmeye çalışıyor.

Çok karmaşık bir cümle kurdum sanki :) neyse :D



Kitapta çok romantik sahnelerin olmasının yanında çok tutkulu ve şehvetli sahnelerde vardı bu yüzden sevgili okur arkadaşlarım +18 bir kitap olduğunu bir kez daha vurguluyor ve kitabın arkasındaki bu ibareyi ciddiye almanızı öneriyorum ama tabi yaşınız tutuyorsa okuyabilirsiniz :D

Ben bu seriyi sevdim, kolay okunabilen, okurken sıkmayan ve akıcı olması kitabı zevkle okunmasını sağlıyor. Tabi bunda çevirinin de iyi olmasını bir payı var :)

Dediğim gibi eğer +18 iseniz bence bir tadın bu seriyi seversiniz bence ;)

"Up in the Air" (Uçuşta) Serisinin kitapları:

Kitabın tanıtım yazısı: 


James ve Biancanın çalkantılı hikâyesi, Uçuştanın bir sonraki kitabında kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.

James, Biancaya tutku ve acının karanlık ve bağımlılık yapan dünyasını göstermişti. Kendi boyun eğici, mazoşist doğasını ona öğretmiş ve Bianca, reddedilemez bir şekilde büyüleyici ve imkânsız derecede güzel Bay Cavendishe hızla sırılsıklam âşık olmuştu. Ama acı veren bir yanlış anlaşılma ve Biancanın geçmişinden korkunç bir kâbusun geri dönüşü, Biancayı kahretmekle birlikte, kafasını karıştırıp incittiğinde, Bianca onu kendinden uzaklaştırır.

Onu hastanelik eden şok edici saldırının ve Jamese zamana ihtiyacı olduğunu söylemesinin üzerinden bir ay geçmiş olmasına rağmen, Biancanın hisleri değişmez. Üstelik, Jamesin onu etkisi altına almasının an meselesi olduğunun da farkındadır...


Kitabı satın almak için: kitapyurdu.com

2 yorum :

  1. Gözüme kestirliğim bir seri daha. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettiğim ama bir türlü fırsat bulamadığım bir seri. En kısa zamanda alırım umarım. E-kitap olarak başladım ama devamını getiremedim. Öyle mükemmel olmasa da çerezlik bir şey gibi. Bu arada, seni mimledim. İlk mimim benim. Fena olmadı sanki. :D Umarım zevkle yaparsın canım. :) http://ortaboypopcorn.blogspot.com.tr/2014/11/karsnzda-baslattgm-ilk-mim-ya-oyle.html

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın