25 Ağustos 2014 Pazartesi

2 Michelle A. Valentine - Kalbimi Salla [ Black Falcon #1 ]


Aspendos favori yayınevlerimden biri olma yolunda ilerliyor. Kaliteli çevirileri, harika kitapları ve dikkat çekici kapak tasarımlarıyla kitaplığımda tek tek kitaplarına yer açtırıyor.

Yeni çıktığında aldığım, uzun zaman olmasına rağmen okuyup yorum yapamadığım bir Aspendos kitabı Kalbimi Salla.

Öncelikle itiraf ediyorum ki kitabı almamdaki en büyük etken çevirmeni. Tuğçe Nida'nın çeviri diline bayılmıştım ve şimdi baktım bir kitap daha çevirmiş dedim bu kadın okunmaya değer kitabı çevirir en iyisi İnci sen al oku! İyi ki de almışım ve düşüncelerimde de haklı çıktım. Cidden okunmaya değer!

Günahkarlar Turnede serisi ile Rockçılar hayatlarımızda büyük yerler kaplamaya başladılar. Şimdi de Black Falcon serisi ile bir rock grubu daha hayatımızda yer alıyor!

Noel Falcon, Black Falcon'ın solisti ve onun gençlik aşkı Lane ile yollarının kesişmesi üzerine küllenen aşkın yeniden alev almasını okuyoruz.
Aşkı hissettiriyor, bir erkeğin aşkı nasıl içinde yaşattığını okuyoruz. Cidden, kadın karakterin ağzından anlatılmasına rağmen Noel'in duyguları da gayet güzel yazılmış. Aslında Noel, kendini güzel ifade etmiş, hiç saklamadan... olduğu gibi...

Tabi sadece aşkı ve rock değil kitapta anlatılan, arkadaşlık, aile ilişkilerine de değiniyor ve açıkçası yeme de yanında yat diyeceğim bir tat oluyor okur için.

Kitabı çok beğendim! =)


Şimdi diyeceksiniz ki bu şarkı ne alaka?

Şöyle açıklayayım kitabın sonunda Noel bu şarkıyı Lane için söylüyor ve söylemeden önce aynen şu açıklamayı yapıyor.


"Bu şarkı her şeyim olan kız için. 
Ben sevmesi kolay bir adam değilim ve
müzik ona duygularımı anlatmanın en iyi yolu."


Noel bir rockçı ama aynı anda bir aşk adamı! Okurken ona aşık olacaksınız ve Lane'in yerinde olmak isteyeceksiniz. Tabi arada ona kızacağınız noktalar olacak ama emin olun her şeyin bir açıklaması var ve hiçbir şey göründüğü gibi değil! :)

Neyse ben yorumumu bitiriyorum artık ama onun öncesinde Lane'in ve arkadaşı Aubrey'in aralarındaki çok güzel bir diyalogu sizlerle paylaşıyorum :)

"Aşk insana delice şeyler yaptırabilir Aubrey. Bana baksana. Beni hala istediğinden bile emin olmadığım bir adamdan özür dilemeye ülkenin öbür ucuna gidiyorum.Gerçeği öğrendiğinden beri geçen birkaç gün içerisinde bir kere beni aramadı.Bu yaptığım muhtemelen bir hata." 
"Söz konusu aşk olduğunda yapabileceğin tek hata, peşinden gitmemektir."

Kitabı tavsiye ederim, aşk romanı okuruysanız zaten kaçırmayın hemen okuyun!

Black Falcon Serisi:
  • Kalbimi Salla
  • Rock My Bed
  • Rock The Beat
  • Rock My Body
Kitabın tanıtım yazısı:
İyi kız Lane, Noel Falcon'dan ayrıldığı için son dört yıldır pişmanlık içinde. Rock yıldızı olma hayallerinin onu bir yere götürmeyeceğini söylediğinde mantıklı davrandığını düşünüyordu. Ama şimdi kendi kariyeri durgunken, onun bir rock tanrısı olduğunu görünce ne kadar yanlış yaptığını anlıyor. Noel, Lane'in staj yaptığı pazarlama şirketini kiraladığından Lane onu yeniden görmek zorunda kalacak. Hayalindeki yöneticilik işini şirkette garantilemek istiyorsa, Noel'i ikna etmek ve müşteri olarak kazanmak zorunda. Ne yazık ki kalbini kırdığı için Noel hâlâ ona kızgın. 
Lane'in şirketi, Noel'in dikkatini çekmesi için onu Black Falcon konserine gönderdiğinde, onu görür görmez Lane'in hisleri allak bullak olur ve onu unutmadığını anlar. Ama Noel'in hayranlarıyla olan sayısız kaçamakları ve kendini beğenmiş tavırları, onu, bir zamanlar sevdiği aynı adam olmadığına inandırır. Görünüşe göre Noel şimdi sadece Lane'in vücudunu istemektedir. İşi kazanmak için ona ihtiyacı olduğunu söylediğinde, Noel değişmiş bir adam olduğunu Lane'i kendisiyle turneye gelmeye zorlayarak ispatlar.  
Lane, Noel'in teklifini istemeyerek kabul ettikten sonra onu memnun etmek için ne gerekiyorsa isteyerek yapmaya başlar, bu onun baştan çıkarıcı isteklerine boyun eğmek de olsa... Lane çok geçmeden kandırmacanın tehlikeli bir oyun olduğunu ve oynayanın sadece kendisi olmadığını anlayacaktır. Söz konusu aşk olduğunda yapabileceğin tek hata, peşinden gitmemektir. 
Kitabı satın almak için: Kitap Sihirbazı


2 yorum :

  1. Yanıtlar
    1. OMG!! You read my comment of this book, that's suprize for me! I said that, I loved this book and i hope i'll read your other book soon. :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın