7 Ağustos 2014 Perşembe

2 Bir Teşekkür Yazısı =))


Selam millet :))

Gerek başlıktan gerekse resimden anlaşıldığı üzere bu yazı bir TEŞEKKÜR YAZISI...

Kime mi teşekkür? Tabi ki sevgili Nevin Turgut'a.

Neden mi? Tabi ki sevimli ve hayatım boyunca unutmayacağım hediyeleri için :))

Şu an çok mutlu, utanmış ve heyecanlıyım :)) İlk defa böyle bir durumu yaşıyorum ve aşırı derecede heyecanlandım bu yazıyı yazarken ki hiç de beceremem öyle şeyler :)

Sevgili Nevin, birkaç gün önce yurt dışından Türkiye'ye gelmiş ve gelirken Çiğdem'i ve beni unutmamış bize gönlünden kopan küçük hediyeler göndermiş. Hem şaşırdık hem sevindik hem utandık hem de heyecanlandık.

Dün Çiğdem'in hediyesi eline ulaşmış neden benimki daha gelmedi diye düşünürken bugün benimki de elime ulaştı.




Yurt dışından gelen, sanırım Almanya'dan... çoook tatlı bir çikolata ve kullanmaya kıyamayacağım bir parfüm. :)) Çikolata delisi olarak bayıldım çikolataya, gerçi babam ve kardeşimden bana pek fırsat kalmadı ama neyse :)

Nevin ile muhabbetimiz fazla olmamasına rağmen, sadece yazdıklarımızla kalbinde bir yer edinmiş olmamız oldukça onur verici bir şey. Düşünsenize tanımadığınız sadece belirli bir konu üzerinde kısacık sohbetlerinizin olduğu birinin kalbinde yer edinmişsiniz... Benim için tarif edilemeyecek kadar değerli ve paha biçilemez bir durum oldu.

Böyle bir durumda ne denir bilemiyorum. Evet hediyeleri beni çok heyecanlandırdı ama bir o kadar da mahcup hissettirdi açıkçası.

Nevin, çok teşekkür ederim. Hayatımda unutamayacağım bir deneyim oldu bu benim için. Geriye dönüp baktığımda gülümseyerek hatırlayacağım hep anlatacağım bir anım oldu sayende. Blogla ilgili kuzenlerimle çok sohbet etmişimdir ama bu konuyu özellikle gururlanarak, onurlanarak anlatacağım. :)

Çooook teşekkür ederim. Benim için çok değerli hediyelerdi.
Dilerim, her şey gönlünce olur.



2 yorum :

  1. Bu tesekkür yazisina coook tesekkür ederim. Dün Cigdem bugün sen beni cok utandirdiniz.

    Su kisacik hayatta mutlu olmayi ve mutlu etmeyi seviyorum. sizinde yüzünüzde kücücük bir tebessümle yer edinebildiysem ne mutlu bana.

    Sevgiyle ve bizleri karsilastiran güzelim kitaplarla kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçücük değil kocaman bir tebessüm bıraktın yüzümde :)

      Sil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın