7 Temmuz 2014 Pazartesi

6 Julie Garwood - Fidye ~~* Historical Hunters 1. Etkinlik *~~



Historical  Hunters, ilk yazar inlemesine Julie Garwood ile başladı!

Çook heyecanlıyım ne diyeceğimi bilemiyorum. :)) Bloggerlarla ilk ortak çalışmam ve çok heyecanlıyım bunun yanında ağırladığımız yazar da yani JG!

Derin bir nefes alıyor ve biraz rahatlama umuduyla içimden gelenleri döküyorum ;) Aslında daha önceden blogda Fidye için blogdaki ortağım Çiğdem'in yorumu paylaşılmıştı ama şimdi Historical Hunters'lar için bir yorum daha yayınlayıverdik :)

Hepimiz Julie Garwood'un bir kitabını aldık ve ben... ben... ben... Buchanan Beyi Brodick'i kaptım. Yani FİDYE'yi.

Aslında ilk okuduğum JG imzalı kitap Gelin'di ama nasıl olduysa Fidye benim için hep başka oldu sanırım bunda biraz da Brodick'in payı var. Tamam tamam biraz değil tamamen onun payı var ;)



Sizlere JG hazinemi göstermezsem olmazdı ;) neyse ben konuşmayayım pek de beceremiyorum zaten :)) bol kitap içeriği olan bir yoruma ne dersiniz?

Evet dediğinizi duyar gibiyim. İşte bu da benim Julie Garwood etkinliğinde okuduğum kitap FİDYE'nin yorumu :)

Oyss.... uzun zamandır bana bu kadar haz veren, tatmin eden ve zevkten dört köşe olmamı sağlayan bir İskoç kitabı okumamışım onu fark ettim! Bu kadın bu işi biliyor hep İskoç yazsın biz de hep o İskoçları okuyalım değil mi ;)

Her ne kadar Brodick benim aşkım olsa da aramızda kimsenin anlam veremeyeceği bir çekim olsa da Gillian ile geçici süreliğine hevesini almasına izin verdim ve onları uzaktan bir ruh olarak izledim -okumuş da olabilirim-

Brodick'e de Gillian gibi bir gelin yakışırdı zaten!
Her ne kadar Junior Kincaid Alec'i okumaktan çok keyif alsam da Brodick & Gillian ikilisinin dahil olduğu sohbetleri okumak çok daha keyifliydi.

Gerçekten sert bir adam gibi görünen bu Garwood boyslar nasıl da bir kadının elinde hamura dönüyorlar. Bir de erkekliklerine toz kondurmadan bana itaat et durumları beni çok eğlendiriyor. Hep asi kızlar, hep itaat bekleyen adamlar ama hep kazanan kadınlar!

Ben Gillian'ın yerinde olacaktım ki... Brodick'in her isteğine itaat eder bir dediğini iki etmezdim... Her isteği kısmını açmak gerekirse... anlayacağınız her isteği ;)

Ahhh bir şeyi de es geçmemek gerek! Bu kitapta Ramsey'de vardı kızlar... :D Bolca Brodick, kıyısından köşesinden Ramsey... yeme de yanında yat! Kuru kuru yatma ama ;)

Ramsey'i ayrı bir kitapta okumayı çok isterdim şahsen, eminim sizlerde isterdiniz ve bir kez daha eminim ki kapışırdık Ramsey için de ;)



~~*~~*~~*~~*~~*~~* Kitabın konusuna kısaca değinmek gerekirse *~~*~~*~~*~~*~~*~~


"Sır" kitabı ile başlayan ve o kitapta tanıdığımız Buchanan Beyi Brodick, gelini olduğunu iddia eden gizemli kadını bulmaya gittiğinde ne karşısındaki kadından bu kadar etkileneceğini ne de kadının ona göstermeyi planladığı şeyi tahmin etmiyordu.

Gillian, karşısında bu kadar heybetli bir adamı bulacağını beklemiyordu ve bu adam tarafından sahiplenileceğini de... Tek derdi onun yardımı ile yanındaki yardıma muhtaç çocuğu ailesine kavuşturmak ve kendi geçmişini aydınlatabilmekti. 

Aşkın kuvvetli rüzgarında savrulan iki kalpte tutkulu bir teslimiyetle birbirlerini sararken çevrelerindeki tetikte bekleyen düşmanlarına karşı savaşmayı da ihmal etmezler.

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~



Sizleri bilmem ama bence Kellan Lutz, Brodick rolüne cuk diye oturdu! Zaten K.Lutz hastası biriyim bir de bu adam Brodick olunca benim halimi bir düşünün... 

Mod: salya akıtma! 

O kadar yani ;)

"Highlanders' Laird" olarak yayınlanan seri 3 kitaptan oluşuyor. Keşke Dört kitap olaydı da Ramsey'i de detaylı yazaydı Garwood pek iyi olurdu biz okurlar için :))
Artık yorumumu bitiriyorum ama öncesinde bir alıntı paylaşıp bitiriyorum :)
Sessizlik içinde geçen bir andan sonra Gillian "sana bir sorum var " dedi.  
Bordick ihtiyatlı bir şekilde Gillian'a baktı. "Nedir?" 
"Çocuklarımıza ne anlatacağım?" 
Brodick aniden durdu. "Ne?" 
"Beni duydun. Çocuklarımıza ne anlatacağım? Onlara at sürerken babalarıyla evlendiğimi anlatmayı reddediyorum ama sen muhtemelen benim yine at sırtında doğurmamı bekleyeceksin değil mi?"“Oğlumuza anlatacağımız bir hikaye için kaygılanmadan evvel, oğlumuzu meydana getirmeye yoğunlaşmamız lazım." 
Gillian Bordick'in boynunu yandan öptü. "Öyleyse başım dertte." 
Brodick "niye?" diye sordu.  
"Sen etrafımdayken hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum fakat elimden gelenin en iyisini yapacağım."  
"Bir erkeğin tek istediği budur."




6 yorum :

  1. ahhhh ellerine sağlık leydim çok güzel bir inceleme olmuş :) Zaten Lutz detayına girmiorum iriliğinden sarışınlığına bir Brodick cidden saçlarımız kısa birtek onun dışında tamız bencede :) Hunters adına bebeğim ;) bir dahaki incelemeyi merakla beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Ahahah ama beeeen yine okumak istiyorum ne olacak şimdi :)) Ellerine sağlık Incim ♡ Hunters Aşkına bence başımız büyük belada :) Bu klan beyleri varken sonumuz çok fena çok ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde çok fena hale dertte başımız... hadi sen kendi klan beyini buldun ama biz... birer tane lazım hepimize ;)

      Sil
  3. ellerine sağlık İnci'm... Brodick'm benim.. dev adamım :D

    YanıtlaSil
  4. Yaaa adama olan aşkım depreşti yeniden lan XD

    YanıtlaSil
  5. Brodick'me olan özlemimi hatırladım ... Çok harika bir yorum olmuş incimm

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın