25 Şubat 2014 Salı

0 India Grey - Emily ve Prens


Harlequin High Life dizisinin ikinci romanını da bitirdim. Bir gece biri bir gece diğeri derken iki akşam güzel sıcacık aşk hikayeleri okudum.

Normalde tanımadığım yazarları -aşk konusunda- pek tereddütlü okumama rağmen bu iki yazarında kalemlerini sevdim :) India Grey'de oldukça güçlü bir kaleme, akıcı bir üsluba ve duyguları ustaca kelimelere dökme yeteneğine sahip bir yazar.

Kitapta aslında masallardaki prenslerin, prenseslerin kralların kraliçelerin görünen hayatlarının ardındakini konu almıştı ve bu cidden aslında onlarında bir insan olduğunu hata yapabileceklerini kendileri olmak istediklerini gösteriyor!

Zaman zaman Luis'e acıdım cidden olmadığı biri gibi davranmak çok zor olmalı ama işte ne derler her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır misali Luis'i başarılı bir kral yapacak kadın Emily olacak :)

Bu kitaptaki iki hikaye de tam benim istediğim gibi, tadı damağımda kalan ve keyifle okuyup daha sonra tekrar okumak isteyeceğim tarzda hikayelerdi. Sizlere de tavsiye ederim.

Ayrıca bu kitabı bana hediye eden sevgili Duygu... çoook teşekkür ederim sayende çok güzel iki yazar ile tanıştım ve muhteşem iki aşk hikayesi okudum :)

Ayrıca Lucy Monroe - Zorlu Sınav yorumunu da blogumuzdan okuyabilirsiniz.

Kitabın konusunu aşağıda sizlerle paylaşıyorum:
Emily peri masalına benzeyen yaşamını yalanlar üzerine kurulduğunu öğrenir öğrenmez, evini terk etmişti. Gerçek yaşamı tanımadan büyümüş olan saf ve çocuksu Emily Balfour artık iki yakasını bir araya getirmek için inanılmaz bir mücadele yürütüyordu. 
Prens Luis Cordoba Balfourlar’ın küçük kızını görür göremez tanımıştı. Zaten kendisini reddeden tek kadını unutması mümkün değildi. 
Emily beş parasız ve çaresizdi. Kendisini korumak için yapılması gereken her şeyi yapacaktı. Fakat başarabilecek miydi? 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın