28 Ocak 2014 Salı

0 Lynne Graham - Aşkın Varisi (Sister Brides #2)


Bir önceki yorumumda Lynne Graham'ın kitabını -"Sicilya Tarzı İntikam"-pek beğenmediğimi söylemiştim ya aynı kitapta bulunan ikinci hikaye "Aşkın Varisi" daha iyiydi ona nazaran.

Imm... yazarın bu hikayesi evet daha iyiydi. Duyguları daha hissedilebilirdi ama yine de yetersizdi. Kurgu müthişti daha uzun olsaydı bence daha etkileyici olabilirdi. Mesela Jaspar ve Freddy'nin aralarındaki ilişkiyi, diyalogları falan daha fazla okuma şansımız olsaydı bence kitap 5 üzerinden 5 lik bir kitap olurdu.

Kurgu müthişti, olaylar ve yerler harikaydı... Konuşmalar ve diyaloglar... kavgalar ve barışmalar... hepsi iyiydi ama bunda da diğerinde olduğu gibi her şe fazla hızlıydı... Ama ilkine nazaran daha hoşuma gitti. Belki de çok fazla beklentim olmadığındandır.

Yorumumu çok fazla uzatmayacağım bu hikaye en azından okunup, iyi vakit geçilebilinecek bir hikayeydi. Dediğim gibi şu kurgu şöyle 300 sayfalık ya da 200 sayfalık bir kitapta olaydı duygular hissedilir ve enfes bir şey ortaya çıkardı. Nedense bana çok fazla hızlı, geçiştirilmiş, biran önce mutlu sona bağlandırılmış gibi geldi.

Her neyse... güzel vakit geçirmek isterseniz okuyabilirsiniz.

Ahh bir de bu iki kitap bir serinin iki kitabı. "Sister Brides Serisi"nin kitapları.
Kitabın konusunu aşağıda paylaşıyorum:
Bir şeyhi şanstajla evliliğe zorlamak... 
Veliaht prens Jaspar al-Husayn, Frederica'nın kuzeninin ölümünden sonra, toparlamaya çalıştığı hayatına birden dalıp yeğenini ülkesine götürmek istediğinde Freddy, sevgiyle bakıp büyüttüğü çocuktan ayrılmayı öyle kolay kabul etmeyecekti. Cesur yanı Beny'nin kaçırılması karşında öyle hiçbir şey yapmadan durmamasını söylüyorsa da mantıklı tarafı onu geri almak için tek yol olduğunu biliyordu: Jasper ile evlenmek!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın