25 Şubat 2013 Pazartesi

0 Michelle Willingham - Acılarla Gelen


MacEgan Kardeşler serisinin üçüncü kitabı... İkinci kitabı elimde olmadığından birinci kitaptan üçüncüye atlamak zorunda kaldım. Serinin her kitabı farklı bir karakteri anlatıyor bu da bir yerde sıralı gitmek zorunda olmadığımızı gösteriyor ama tabi sıralı olması daha iyi :))

Kitap çok güzeldi. Hatta tam benlikti çünkü hep olaylar vardı, hep bir kovalamaca, heyecan vardı ki kitaplarda bunu severim hele bir de tarihi aşk romanlarında olunca keyfime diyecek olmuyor :)

Yazarın dili o kadar akıcıydı ki nasıl bitti kitap anlamadım son sayfaya geldiğimde keşke bitmeseydi dedim. :)

Genevieve'in aşkı son sayfalarda çok güzeldi, işte aşk... fedakarlık yapıyor aşkı için dedim ama Bevan beni çıldırttı. Hele ilk başlarda Genevieve yardım istediğinde geri çevirmesi sonradan yardım etmesi sinirime dokunmuştu ama sonunda da Fiona konusunda tepemi attırdı... Ama  Bevan'ın babalık duygusu ve hisleri ona sempati duymamı sağladı. Küçük MacEgan olan Ewan çok tatlıydı. Onun bu kitapta tatlı utangaç sevimli bir delikanlı olarak gördükten sonra kitabını okumak eğleneceği olacak...

İlk kitapta MacEgan klanının kuruluşunu okudum ve bu kitapta da tam anlamıyla MacEgan Kardeşleri okudum... Ben bu seriyi tarihi aşk romanı sevenlere tavsiye ederim. Yazarın iki kitabını okudum ve çok beğendim ve herkese de tavsiye ederim.

Serisinin diğer kitapları şu şekilde:
  1. Yasak Tutkular
  2. Yasaklı Gelin
  3. Acılarla Gelen
  4. Şifalı Eller
  5. Sadece Sen
  6. MacEgan Olmak
  7. Warriors in Winter (henüz çevrilmedi)
Kitabın konusunu paylaşıyorum:

Genevieve de Renalt, sözlüsünden kaçmak zorundaydı ve bunun için düşmanına bile güvenmeye hazırdı. 
İrlandalı savaşçı Bevan MacEgan ise tehlike içerisindeki bir kadına sırtını dönemezdi. Yine de onu korumak için ne kadar ileri gidebileceğini kestiremiyordu. 
Evlilik, aslında her ikisi için de en uygun çözüm gibi görünüyordu. Oysa Bevan, bir kez daha sevmeyeceğine dair yemin etmişti. Genevieve ile aralarına mesafe koymaya çalıştıkça ona doğru çekildiğini hissediyordu. Kalbinin buzlarını eriten bir kadına nasıl karşı koyabilirdi ki? 
Peki ya beklenmedik gelişmeler, Bevan’ı bir seçim yapmaya zorladığında Genevieve’i sonsuza dek kaybetmeyi göze alabilecek miydi?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın