15 Şubat 2013 Cuma

0 Judith McNaught - Kusursuz [Alıntı]


J.McNaught'un favori kitaplarından biri Kusursuz ve eğlenerek okuduğum bir alıntıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Dilerseniz kitabın yorumunu da blogumuzda bulabilirsiniz. 

"Julie, şimdiki aklım olsa, sana bunların hiçbirini yapmazdım. Bu geceye kadar yaptıklarım hiç değilse çaresizlikten kaynaklanıyordu. Ama bu... Ama şu son yaptığımın bağışlanacak yanı yok. Olayı açıklamaya yardımcı olacak şeyler var ama bunlar mazeret olamaz. Kadınsız geçen beş yılın bir erkek için çok uzun bir zaman olduğunu anlamayacak kadar saf olamazsın... Bu geceki davranışımın sebebi bu değil elbet. Asıl sebep seni ilk andan beri arzulamış olmam..."

"Devam et,"

"Devam mı edeyim?"

"Evet. Tam iyi şeyler söylemeye başlayacaktın."

"İyi şeyler mi?"

"Konuşmaya çok kötü şeyler söyleyerek başladın. Benimle seviştiğine pişman olduğunu söyledin. Saf olduğumu ekleyerek işi daha da berbat ettin. Sonra da beş yıl kadınsız kaldıktan sonra hangi kadın olsa seve seve kabul edeceğini belirtin..."

"Böyle mi söyledim?"

"Aşağı yukarı."

Kızın gülümsemesi sanki bulaşıcıydı. Zack sırıttı. "Ne büyük kabalık etmişim!"

"Çok."

Birkaç dakika önce bu kız yüzünden utanç ve acı içindeydi. Beş dakika önce onunla cennete gidip gelmişti. Şimdi ise genç kadın onu güldürüyordu. Zack, şimdiye kadar hiçbir kadının onu böyle etkilemediğinin farkındaydı. 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın