5 Ocak 2013 Cumartesi

0 Heidi Betts - Karanlığın Ardındaki Aydınlık


Heidi Betts'in daha önceden Ephesus Yayınları'ndan çıkan Sihirli Çıkrık serisini okumuştum. Şimdi baktım Harlequin'de de Heidi Betts var aldım ve okuyayım dedim. Kendisi sevdiğim bir yazarı ki bunu 110 gibi az sayfalardaki hikayelerinde de sürdürmesi çok güzel. Şahsen hikayeyi çok sevdim... Zaten yazarın kalemini de seviyordum ve keyif aldım okumaktan. 

Peter'ın babası gibi olmaktan korkması biraz normal geldi ama Lucy'de haklıydı, çocuklar anne babalarının hatalarını yapmamaya gayret ederler... Asansör macerasından sonra Peter'ın her ne kadar Lucy'e bakışının değişmiş olsa da ben Peter'ın içinde kendine itiraf edemediği duyular olduğunu düşündüm. Ethan gerçekten iyi bir arkadaş çıktı... O olmasaydı bende bu ikili bir araya gelmezdi. 

Son bölüm... Kitabın son 3 sayfası çok tatlıydı... Ahh bir de Peter'ın evlenme teklif ettiği kısım... Yazarın kaleminden hafif mizahi tarafı şahsen seviyorum... 

Harlequin'in çevirilerinde çok özenli çalıştıklarını biliyorum ve bu yüzden de çevirinin kusursuz olduğunu söyleme gereği duymuyorum... Kitabı çok beğendim ve şiddetle tavsiye ederim okuyun. 

Ahh bir de Harlequin Desire kitaplarında iki hikaye bir kitapta oluyor. Bu kitabın diğer hikayesi Maya Banks - Düşler ve Hayaller diyerek size kitabın konusunu belirtiyorum... 

Peter aniden öncekilerden daha beter bir biçimde titremeye başladı. “Bu işe yaramıyor. Havasızlıktan ölmeden buradan çıkmamız gerekiyor. Neden birileri bizi kurtarmaya çalışmıyor?” Asansörün kapısını yumrukluyor, bağırarak yardım istiyordu. 
Lucy onu kollarından tutup, kendine çekti. “Peter... Peter... Yeter artık! Beni dinle!” Sonra onun yüzünü ellerinin arasına aldı. Gözleri karanlığa biraz olsun alıştığı için, genç adamın yüz hatlarını biraz daha iyi seçebiliyordu. “İyisin, bir şeyin yok. Bana inan, her şey düzelecek.”
“Hayır... Hayır… Hayır.” Peter başını bilinçsizce sağa sola sallıyor, sanki Lucy’nin söylediklerini duymamaya çalışıyordu. “Nefes alamıyorum.”
Lucy onun nabzının delice bir hızla attığını hissedebiliyor ve onu kaybetmek üzere olduğunu anlıyordu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın