27 Ağustos 2012 Pazartesi

3 Heidi Betts - Seviyor Sevmiyor




Seviyor Sevmiyor, çok güzeldi. Çok beğendim. Gage'in de Jenna'nın da kendine göre haklı sebepleri vardı. Ama Gage hep haksız göründü. Onun açısından bakıldığında aslında haklı. Yine de orta noktada uzlaşmaları ve Gage'in korkularını yenmesi mutlu sona ulaştırdı.

Kördüğüm'de sırf çocuk yüzünden boşandıklarını düşünmüştüm ama bu kitapta anladım ki aslında çocuk sadece noktayı koymaya sebep olmuş. Aralarındaki olayları anlayıp da yorum yapabilmek çok daha güzeldi. Sonunda birbirleri ile boşanma sebebinin altındaki nedenleri açıklayabilmeleri ve bu konu üzerine düşündüklerini söylemeleri aslında tekrardan beraber olabilmelerine neden oldu. Bunun için Grace ve Ronnie'ye teşekkür etmeliler sonucunda plan olardan çıktı ah bir de çıkrık var :D O sihir çıkrıktan bir yünde biz mi alsak ne yapsak :)

Kitapta özellikle benzetmeler çok güzeldi. Çok yerinde ve duyuları tam ifade edecek şekilde yapılmıştı. Ve bir yerde birbiri ile iletişimi bozulmuş bir çiftin tek tek iletişim ilmiklerini atmasını okuduk. Aradaki eğlenceli sözlerde, olaylarda yanında bonusu oldu.

Yazarın kalemine esprili anlatımla aşkı eklemesi ve bunun yanında biraz da tutku, daha da alevli olmasını sağlamış kitabın.

Kitabın konusunu ise aşağıda belirtmiş bulunuyorum. :)


"Bu, ortalama bir aşk düğümü hikâyesi değildir.
Jenna Langan, ne istediğini bilen biridir ve bunu haftalık örgü grubundaki en iyi arkadaşlarıyla paylaşır. Jenna'nın istediğine sahip olabilmesi için herhangi bir erkeğe ihtiyacı yoktur, yalnızca bir tanesi dışında... Bir polis olan Gage Marshall ile olan evliliğinin kötü bitmesi, her zaman hayalini kurduğu bebeğe sahi

p olamayacağı anlamına gelmemektedir. Şimdi, Jenna'nın en sevdiği fuları, yarım kalmış bu hikâyenin kahramanlarını birbirine yeniden bağlamaya başlayacaktır.

Gerçek aşk karmaşıktır. İlmek ilmek örmek gerekir.

Beklenmedik bir baştan çıkarma eylemi kabul edilebilir bir cazibe oyunudur, peki ya damızlık olarak kullanılmak? Hayır, teşekkürler. Bebek sahibi olmamak için Gage'in kendince nedenleri vardır ve evliliklerinin bitmesinden bu yana fikrini değiştiren bir şey olmamıştır. Ta ki Jenna bu düşünceyi onun aklına sokuncaya kadar. Şimdi Gage, eski eşi Jenna'nın hamile olup olmadığını öğreninceye dek onun yanından ayrılmayacaktır. Dahası, birlikte geçirdikleri zaman arttıkça Gage'in tüm nedenleri de bir bir kaybolacaktır.

"Heidi Bettsin mizahla duygusallığı harmanlayan özel bir yeteneği var. Bu da onun çağdaş romantizm yazarları arasında yükselmesini sağlıyor."
Lisa Kleypas

"Leziz, eğlencel
i, romantik!"
Susan Andersen"

3 yorum :

  1. Yaa ben hiç okumadım bu yazarın kitabını. Kördüğümü okumak gerek önce sanırım?

    YanıtlaSil
  2. Evet önce Kördüğüm'ü okumalısın seri çünkü bu kitaplar :)

    YanıtlaSil

Kitap ya da yazı hakkındaki görüşünüzü bizimle paylaşın